Entinen valioliigapelaaja Robbie Savage sanoo Daily Mirror -lehdessä, että lontoolaisseura Arsenalin komea putki on vaarassa katketa tällä kaudella. Ranskalaismanageri Arsène Wenger on johdattanut joukkonsa joka vuosi Mestarien liigan lohkovaiheeseen vuoden 1998 jälkeen.

Arsenal on Valioliigassa viidentenä 20 kierroksen jälkeen, ja eroa kärkijoukkue Chelseaan on kahdeksan pistettä. Savage ei ole vakuuttunut Arsenalin vireestä, vaikka edelliset kolme peliä ovat tuoneet tilille seitsemän pistettä yhdeksästä mahdollisesta.

– Tällä kaudella kaksi seuraa Chelsean, Liverpoolin, Manchester Cityn, Tottenhamin, Arsenalin ja Manchester Unitedin joukosta jäävät ulos Mestarien liigasta – ja nykyvireessä Arsenal on vaarassa jäädä ulos, Savage toteaa.

– En halua nähdä Arsène Wengerin selkää, mutta uskon, että jos hänen vuonna 1998 alkanut putkensa Mestarien liigaan selviytymisestä joka vuosi päättyy tällä kaudella, se olisi hänen aikakautensa luonnollinen päättymiskohta. Toisaalta jos Arsenal tuo uuden sopimuksen hänen eteensä tämän kauden lopussa, on vain hänestä kiinni, allekirjoittaako hän sen.

Wenger, 67, on Arsenalin kaikkien aikojen pitkäaikaisin manageri. Hän aloitti seuran peräsimessä vuonna 1996 ja on voittanut Valioliigan mestaruuden kolme kertaa.