Everton on vahvistanut kotisivuillaan hankkineensa Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Morgan Schneiderlinin. Ranskan maajoukkuemies siirtyy Evertoniin 4,5 vuoden sopimuksella.

Schneiderlin pääsee jälleen pelaamaan vanhan managerinsa Ronald Koemanin alaisuudessa. Miehet työskentelivät yhdessä Southamptonissa ennen kuin Schneiderlin siirtyi Manchester Unitediin kesällä 2015.

Everton maksaa 27-vuotiaasta Schneiderlinista 27,5 miljoonan euron siirtosumman, joka on tammikuun siirtoikkunan yksi korkeimmista tähän mennessä.

– Everton on suurseura Englannin jalkapallon historiassa. Olen aina rakastanut stadionin tunnelmaa ja tykännyt täällä pelaamisesta. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan tämän mahtavan seuran väreissä, Schneiderlin kommentoi siirtoaan seuran tiedotteessa.

– Täällä on manageri, jonka tunnen, ja tiedän hänen saavan minusta parhaat puolet esiin. Tunnen hänen tyylinsä ja pelitapansa. Hän kohteli minua alusta lähtien hyvin ja nautin pelata hänen alaisuudessaan.

Keskikentän pohjalla operoiva Schneiderlin sai Manchester Unitedissa syyskauden aikana peliaikaa vain vaivaiset 11 valioliigaminuuttia. Eurooppa-liigassa ja cup-otteluissa vastuuta tuli sentään edes hitusen enemmän, mutta pelinälkä on varmasti iso vanhan tutun valmentajan alaisuudessa.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.