Nélson Semedo on nimi, joka kannattaa painaa mieleen.

Puhutaan 23-vuotiaasta portugalilaisesta, jonka perässä ovat tiettävästi sekä Manchester United että Chelsea. Näin kertoo paikallinen A Bola -lehti.

Laitapuolustajalla on Benfican kanssa kesään 2021 ulottuva sopimus. Mikäli Semedo lähtee, ei puhuta ihan pienen rahan siirrosta. A Bolan mukaan Semedon hinta on peräti 40 miljoonaa euroa.

Semedo siirtyi Benfican organisaatioon kesällä 2012. Tällä kaudella hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 30 ottelua ja iskenyt tehot 2+7. Benfican pelaajista kukaan ei ole pelannut tällä kaudella Portugalin pääsarjassa tai Mestarien liigassa niin paljon kuin Semedo.

Äärimmillään voi olla, että Benficasta siirtyy samoihin aikoihin kolme pelaajaa Unitediin. Semedon lisäksi manchesterilaisseuraan on yhdistetty vahvasti ruotsalaistoppari Victor Lindelöf ja hyökkäyspään Goncalo Guedes.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.