Southampton ilmoittaa kotisivuillaan tehneensä loppukauden mittaisen lainasopimuksen nuoren ranskalaismaalivahdin Mouez Hassenin kanssa. Hassen siirtyy Englantiin Ranskan liigan kärkitaistelussa olevasta Nicesta, jossa hän työskenteli aiemmin Southamptonin nykyisen valmentajan Claude Puelin kanssa.

Nykyisin 21-vuotias Hassen nousi Nizzassa torjuntahommiin jo kaudella 2013-2014. Nuoresta iästään huolimatta Hassen on ehtinyt haalia jo 50 ottelun verran kokemusta Ranskan pääsarjasta. Hän on myös kahlannut läpi kaikki Ranskan juniorimaajoukkueikäluokat. Alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa vyölle on kertynyt 14 pelattua ottelua.

– Mouez on lupaava nuori maalivahti, ja olemme tyytyväisiä, että saimme tuotua hänet Southamptoniin. Hän on saavuttanut erinomaisen maineen Nicessa sekä nuorisomaajoukkueessa ja tuo joukkueeseemme syvyyttä tuleville kuukausille, Southamptonin toiminnanjohtaja Les Reed kommentoi.

Peliaikaa Hassenille tuskin on liiemmin luvassa, sillä Southamptonin ehdoton ykkösvahti on Englannin A-maajoukkuerinkiinkin kuuluva Fraser Forster.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.