Henrikh Mkhitarjan kieltää valinneensa Manchester Unitedin rahan takia. 27-vuotias Armenian maajoukkuekapteeni siirtyi Red Devilsiin kesällä Borussia Dortmundista.

Saksalaislähteiden mukaan Mkhitarjan kolminkertaisti siirrolla palkkansa ja sai merkittävän bonuksen. Muun muassa Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke viittasi rahan vaikutukseen keskikenttäpelaajan päätöksessä.

– En ymmärrä tätä. Se on väärin. Jos vain raha merkitsisi minulle, olisin siirtynyt Shakhtar Donetskista Anzhi Makhachkalaan, enkä Dortmundiin. En kuitenkaan halunnut sitä, vaan kehittyä pidemmälle, Mkhitarjan avasi SportBildille.

Watzke syytti Mkhitarjania viime kauden Saksan Cupin finaalitappiosta rangaistuspotkukilpailussa Bayern Münchenia vastaan. Dortmund-pomo pettyi, kun armenialainen ei ampunut ainuttakaan rangaistuspotkua.

– Jos hän haluaa tuomita minut yhden ottelun perusteella, se on väärin. Hän on ehkä unohtanut, mitä tein sitä ennen koko kauden aikana. Olisin tehnyt Berliinissä rangaistuspotkustani. Mutta kentällä on valmentaja ja 11 muuta pelaajaa ja me neuvottelimme, ketkä ovat laukojina, Keskikenttäpelaaja kuittasi takaisin.