Valioliigaseuroilla on tapana suunnata etelän lämpöön leireilemään, jos FA Cupista putoaminen tuo otteluohjelmaan pidemmän pelitauon. Putoamista vastaan kamppaileva Sunderland teki tällä kertaa toisenlaisen ratkaisun.

Black Catsin manageri David Moyes aikoo viedä joukkueensa hyiseen New Yorkiin lauantain Southampton-ottelun jälkeen, sillä seuraava peli on edessä vasta 25. helmikuuta Evertonia vastaan.

– Se on jotakin erilaista. Se tuo pelaajille jotakin odotettavaa, ja he tarvitsevat pienen breikin. Aiomme katsoa koripalloa ja jääkiekkoa sekä käydä Ground zero -alueella, joten kulttuurisesti toivon myös opettavani pojille jotakin, Moyes toteaa.

– Minulle kuitenkin iso asia on joukkuehengen luominen, jotta he huolehtivat toisistaan kentällä. Haluan heidän luovan suhteita myös kentän ulkopuolella, ja psykologia niin kylmään paikkaan menemisen takana on se, että tullessamme takaisin ajattelemme Sunderlandin olevan Dubai, hän lisää.

– Me kaikki pidämme auringosta, paitsi punatukkaiset pojat, mutta olen käynyt New Yorkissa aiemmin (Evertonin kanssa), ja se toimii. Harjoittelemme joka päivä ja juoksemme Central Parkissa, minkä lisäksi pyöräilemme, mutta pelaajilla on aikaa myös nähtävyyksien katselemiseen ja muihin asioihin.

Moyes totesi, että joukkue suhtautuisi avoimesti Yhdysvaltain uuden presidentin Donald Trumpin vierailuun.

– Jos Donald Trump haluaa tulla tapaamaan poikia, hän on erittäin tervetullut. Ehkä menemme käymään Trump Towerissa – katsotaan, pääsemmekö lähellekään sitä.

Lähde: Goal.com