Aiemmin tässä kuussa menehtyneen eteläafrikkalaisen rugbylegendan Joost van der Westhuizenin poika kirjoitti isälleen sydäntäsärkevän kirjeen ennen Valioliigan viime viikonlopun Tottenham-kamppailua, kertoo Liverpool Echo.

Van der Westhuizen kuoli 6. helmikuuta kotonaan Johannesburgissa 45 vuoden iässä. Hänellä oli todettu motoneuronitauti vuonna 2011.

Liverpoolin entinen maalivahti Sander Westerveld jakoi Jordan-pojan kirjoittaman kirjeen lauantaina Twitterissä. Tekstissä poika kehottaa isäänsä sanomaan Jumalalle taivaassa, että Liverpoolin on voitettava kotiottelunsa.

– Liverpool voitti, ei yllättäen, kiitos, että pyysit sitä isältäsi Jordan, Westerveld totesi.

Liverpoolin viiden liigaottelun mittainen voitoton putki katkesi, kun se kaatoi Tottenhamin 2–0 Sadio Manén maaleilla.

Alla Jordanin kirje kokonaisuudessaan:

”Rakas isi. Kiitos kaikesta, mutta ennen kaikkea ohjeesta ’ole niin hyvä kuin voit vain olla’. Olet maailman paras rugbypelaaja, ja haluan sinun tavoin olla paras urheilija, koska sanoit, että minun pitää tehdä kovasti töitä! Rakastan sinua aina kuuhun asti ja takaisin. Isi, kerro Jumalalle, että Liverpoolin pitää voittaa. You will never walk alone! Rakastan sinua niin paljon. Jordan xxx”

Sander Westerveld Official

@sawe74
Liverpool won, no surprise, thanks for asking your daddy, Jordan! @9Joost RIP #LFCTOT #YNWA