Nousuvireisen Hullin 23-vuotias toppari Harry Maguire on kerännyt kehuja joka suunnasta viime aikoina.

Maguire oli seuralta todellinen huippukaappaus vuonna 2014, sillä hänestä maksettiin Sheffield Unitedille ainoastaan 2,5 miljoonaa puntaa.

Sheffield Wednesdaytä kannattava Maguire pelasi viime kuussa niin hyvin Chelseata vastaan, että Match of the Day 2:n asiantuntija Martin Keown piti sitä yhtenä parhaista näkemistään puolustajan suorituksista.

Maguiren rinnalla aikanaan pelanneelle Neill Collinsille huippuvire ei ole tullut yllätyksenä.

– Harry tuntee pelin fantastisesti, ja se tulee vuosien seuraamisesta, vaikka kyse olisi jopa Wednesdaystä, Collins toteaa, Sheffield Starille.

– Voima vie sinut vain tiettyyn pisteeseen asti – ja hän on vahvin pelaaja, jonka olen koskaan nähnyt – joten myös hänen pelinlukutaitonsa tekee hänestä hirmuisen puolustajan. Muistan hyvin sen päivän, kun hän kiusasi Christian Bentekeä Villa Parkilla, kun voitimme siellä FA Cupissa, hän jatkaa.

– Lisäksi hän on valtavan rauhallinen, ja hänellä on myös loistava oikea jalka. Hänen ryöstelevät juoksunsa alhaalta ovat parantuneet vuosi vuodelta, ja kyse on yhdistelmästä hänen pallotaitoaan, nopeuttaan ja voimaansa.