Sensaatiomaisesti FA Cupin puolivälieriin selviytynyt viidennen sarjaportaan Lincoln City sai myös puolivälierien arvonnassa erittäin mieluisia uutisia (juttu arvonnasta). Neljän viikon päästä pelattavissa puolivälierissä Lincoln saa vastaansa joko sen kanssa samassa sarjassa pelaavan Sutton Unitedin tai suurseura Arsenalin.

Arsenal on maanantaisessa cup-ottelussa luonnollisesti jättisuosikki. Vaikka ottelu ”Tykkimiehiä” vastaan olisikin Lincolnille varmasti historiallinen tapahtuma, ottaisi seuran manageri Danny Cowley mieluummin vastaansa Suttonin.

– Arvonnan tulos oli meille joka tapauksessa mieluisa. Toivon aidosti, että Sutton pystyy maanantaina yllätykseen. Se olisi puoliammattilaisjalkapalloilulle loistava juttu, Cowley kommentoi Sky Sports News HQ:lle.

– Toivomme (Suttonin manageri) Paul Doswellille joukkueineen pelkkää hyvää. Jos yllätystä ei kuitenkaan tapahdu, niin sitten pelaamme Arsène Wengerin Arsenalia vastaan Emirates Stadiumilla, joten arpa oli joka tapauksessa mahtava.

Kun Cowleylta kysyttiin, mitä hän uskoo Arsène Wengerin arvontatuloksesta ajattelevan, oli vastaus suorasukaisen osuva:

– Hänenhän täytyy ensin voittaa Sutton United.

– Eiköhän tilanne ole samanlainen kuin edellisen arvonnan kanssa. En usko Wengerin tietävän kovinkaan paljoa Lincoln Citystä.

Samaan hengenvetoon Cowley vitsailikin, että maanantaina voittavan joukkueen manageri saattaakin istua tiistaina katsomossa, kun Lincoln kohtaa omassa sarjapelissään North Ferriby Unitedin.

– Saatamme nähdä tiistaina Arsène Wengerin tai Paul Doswellin North Ferribyssä. Se on meille tärkeä peli ja odotamme sitä innolla.