Manchester Unitedilla on saattanut olla maine paljon rangaistuspotkuja saavana joukkueena, mutta nykypäivän liigajalkapalloiluun se ei päde. ”Punaiset paholaiset” on pelannut kaikista valioliigajoukkueista pisimpään ilman sille myönnettyä rankkaria. Eikä titteli itse asiassa rajoitu ainoastaan Valioliigaan, vaan putki on pisin kaikki Englannin neljä korkeinta sarjatasoa huomioituna.

ESPN:n mukaan United sai Sir Alex Fergusonin viimeisellä seitsemällä kaudella keskimäärin seitsemän rankkaria per kausi, ja vielä viime kaudellakin pallo vietiin pilkulle Unitedin eduksi viisi kertaa. Tällä kaudella José Mourinhon ryhmä on saanut kuitenkin Valioliigassa vain yhden ainoan pilkun, ja senkin jo 19. elokuuta Southamptonia vastaan. Tuon rankkarin Zlatan Ibrahimovic upotti maaliin, mutta sen jälkeen United on pelannut 23 liigaottelua ilman pilkun pilkkua.

Tilaston toisessa päässä komeilevat Manchester City ja Tottenham, joille on myönnetty seitsemän rankkaria kauden liigapeleissä. City on upottanut pilkuista viisi ja Tottenham neljä. Liverpool on ampunut maaliin kaikki kuusi saamaansa rankkaria ja Arsenal puolestaan neljä kuudesta.

Manchester Unitedin tavoin myös West Bromwich on saanut Valioliigassa tällä kaudella vain yhden pilkun. West Bromin rankkariton putki on nyt 20 ottelun mittainen.

Eurooppa-liigassa tuomarit ovat antaneet Unitedille rankkareita hieman suosiollisemmin, kaikkiaan kolme. Onnistumisprosentti on Unitedilla Eurooppa-liigan puolellakin sata.

Juttua oikaistu 24.2. klo 11.15. Manchester United pelaa tällä kaudella luonnollisesti Eurooppa-liigaa, ei Mestarien liigaa.