Everton-laituri Yannick Bolasien kausi päättyi ennenaikaisesti loukkaantumiseen. 27-vuotias Bolasie loukkasi polvensa vakavin seurauksin 4. joulukuuta Manchester Unitedia vastaan.

Bolasien polvi leikattiin jo kertaalleen, mutta edessä on vielä toinen leikkaus. Sen ajankohta on maaliskuun alkupuolella. Paluu pelikentille voi tapahtua vasta ensi vuoden puolella.

– On vaikeaa määrittää ajankohtaa, koska normaalisti ristisidevamman kuntouttaminen vie kuusi, seitsemän, kahdeksan kuukautta. Meidän piti ensin korjata nivelkierukka ja odottaa, kunnes polvi on valmis toiseen operaatioon, Everton-manageri Ronald Koeman kertoi Bolasien tilanteesta The Guardianin mukaan.

– Hän käy täällä muutaman kerran viikossa. Hän on ok, todella positiivinen, tekee kovasti töitä tullakseen takaisin, mutta jokaisella pelaajalla on tuossa tilanteessa päivittäin vaikeita hetkiä, viikottain vaikeita hetkiä. Hän on positiivinen tullakseen niin vahvana takaisin kuin mahdollista.

Kesän siirtoikkunan aikana Crystal Palacesta Evertoniin siirtynyt Bolasie ehti pelaamaan 13 Valioliiga-ottelua Toffees-paidassa. Hän teki yhden maalin ja antoi neljä maaliin johtanutta syöttöä.