Kiinassa siirtoikkuna meni tiistai-iltana umpeen. Rahaa kulutettiin pelaajasiirtoihin jo enemmän kuin Englannissa (lue uutinen). Ensi kesänä panokset näyttävät vain kasvavan.

– Teoreettisesti puhuen, kesällä meillä on rajaton budjetti. Voimme tavoitella ketä tahansa, Tianjin Quanjianin omistaja Shu Yuhui sanoi The Independentin mukaan.

– Ajoittain havittelemamme pelaajat eivät ole halukkaita tulemaan tänne. Yritimme viime vuonna saada (Alexandre) Paton, mutta hän ei halunnut tulla, koska pelasimme tuolloin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Kun nousimme, hän tuli.

Tianjin hankki talven aikana muun muassa Paton Villarrealista 18 miljoonalla eurolla ja Axel Witselin Zenitistä 20 miljoonalla. Shu paljasti, että seura havitteli myös Chelsean Diego Costaa.

– Lähestyimme Diego Costaa ja muita tähtiä. Katsotaan, ketkä siirtyvät meille kesäkuussa, mutta voin taata, että uudet pelaajat ovat Costan tasoa.

Independentin tietojen mukaan Tianjin teki Costasta tarjouksen, jonka suuruus oli peräti 90 miljoonaa puntaa (noin 107 miljoonaa euroa). Jos se olisi hyväksytty, Costasta olisi tullut uusi maailmanennätyshankinta.