Viimeistään eilisen jälkeen entistäkin useampi Arsenalin kannattaja taitaa nähdä painajaisia Bayern Münchenistä. Saksan mestarijoukkue haki Emirates Stadiumilta Mestarien liigan neljännesvälierien otteluparin toisen 5-1 -voittonsa ja eteni jatkoon musertavan ylivoimaisesti yhteismaalein 10-2. Arsenalille putoaminen kilpailun tässä vaiheessa oli seitsemäs perättäinen, ja syypäänä on kiusallisen usein ollut Bayern.

Kyseessä oli jo neljäs kerta, kun Arsenal ja Bayern München kohtasivat kilpailun neljännesvälierävaiheessa. Yhtään toista otteluparia ei ole pelattu neljännesvälierissä yhtä usein. Ja kuinka ollakaan, Bayern on napannut jatkopaikan joka kerta: keväällä 2005, 2013, 2014 ja 2017.

Kun Arsenal ja Bayern ovat kohdanneet kahteen otteeseen myös Mestarien liigan lohkovaiheessa – edellisen kerran viime kaudella – tuntevat joukkueet toisensa paremmin kuin hyvin. Ja tätä miellyttävää tuttavuutta Bayern München lämmittää erityisen mielellään sosiaalisessa mediassa.

Tuoreimpana irvailuna Bayern julkaisi twiitin, jossa sanaleikitellään tuloksella 10-2.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
What time is it? Yep, it's ten to! 🔥 #UCL #ARSFCB

Bayern odotti nälkäisenä myös joulukuisia pudotuspeliarvontoja. Arsenal voitti vuosien tauon jälkeen oman lohkonsa, ja kun Bayern jäi oman alkulohkonsa kakkoseksi, nähtiin Saksassa mainio tilaisuus saada vastaan vanha tuttu. Ja kuinkas kävikään, ennustus piti kutinsa.

🇺🇸 FC Bayern US 🇨🇦

@FCBayernUS
. @Arsenal @ChampionsLeague Should we just book our travel to London now? 🏆

Bayern ei jättänyt Arsenalia rauhaan edes FA Cupin arvontojen yhteydessä.

🇺🇸 FC Bayern US 🇨🇦

@FCBayernUS

Arsenal

@Arsenal
It's the @EmiratesFACup fifth-round draw tonight...

And we'll be keeping a close eye on ball No 6️⃣arsn.al/2hMGzt
. @Arsenal @EmiratesFACup 😉

Myös loppunumerot 5-1 ovat jääneet pysyvästi Bayern-kannattajien – ja some-vastaavien – sydämiin. Seuraava twiitti postattiin jo avausosan jälkeen, ennen eilistä tuoreinta nöyryytystä.

ArsenalFC_MP

@ArsenalFC_MP
Bayern Munich mock Arsenal after 5-1 mauling on Twitter: 'Same again next year?' - To top off a night of… dlvr.it/NNmXCC