Huumeista kärähtänyt Saido Berahino, 23, on puhunut asiasta ensimmäisen kerran julkisesti. Stoken hyökkääjä suoritti kahdeksan viikon pelikiellon aiemmin tällä kaudella edustaessaan vielä West Bromwichia.

Berahino myöntää tehneensä virheen ja tuottaneensa itselleen pettymyksen, mutta hänen mukaansa suuri yleisö ei tiedä tapauksen kaikkia taustoja.

– Olen välillä naiivi, ja on helppoa nostaa esiin ihmisten vääryydet. Kukaan ei näytä keskittyvän siihen, mikä on hienoa, Berahino miettii Sky Sportsin haastattelussa.

– Joskus on oltava sitä vahvempi, nostaa kädet ylös ja hyväksyä tekemänsä virheet sekä yritettävä jatkaa eteenpäin niin pian kuin mahdollista. Tiedämme, ettei jalkapallo odota ketään. Nyt olen vahvempi, hän jatkaa.

– Kukaan ei tiedä koko tarinaa – ihmisenä on vaikeata, kun sinua syytetään kaikissa näissä otsikoissa eikä kukaan ollut näkemässä, mitä tapahtui. Teoista on kuitenkin maksettava. Se on nyt tehty, ja odotan jättäväni sen taakseni.

Tammikuun siirtoikkunan aikana seuraa vaihtanut Berahino ei omien sanojensa mukaan kanna kaunaa WBA:lle.

– Rakastan West Bromia – he antoivat minulla mahdollisuuden olla se, joka nyt olen. On sääli, ja minua satuttaa se, etteivät fanit tiedä koko totuutta tapahtumista. Minun on kestettävä se, jotkin tekoni veivät minut sinne. Stokea en kuitenkaan voi kiittää tarpeeksi. Heidän osoittamansa kiinnostus merkitsee minulle paljon. Nyt minun on aika maksaa heille takaisin.

Lähde: Stoke Sentinel