Manchester Unitedin manageri José Mourinho oli hämmästellyt jo ennen ottelua Eurooppa-liigan neljännesvälierävastustajan Rostovin jäisen kotikentän kuntoa. United selvisi kuitenkin kotimatkalle ehjin koivin ja sai kotiinviemisiksi vieläpä vierasmaalin (raportti).

Mourinhoa 1-1 -tasapeli tyydytti, sillä olosuhteet eivät tehneet ottelusta helppoa.

– Olosuhteet huomioon ottaen pelasimme hyvän pelin. Tuolla kentällä oli mahdotonta pelata paremmin ja mahdotonta pelata syöttöpeliä, Mourinho totesi BT Sportin haastattelussa.

– Pelasimme siten, miten peli edellytti, ja onnistuimme hyvin. Teimme vain yhden puolustusvirheen. Saimme avoimen tuloksen toiseen osaotteluun ja meille pienen edun. Eikä kukaan loukkaantunut, valmentaja myhäili.

Mourinho oli kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen pelaajiensa työmoraaliin.

– En aavistanut, että koemme takaiskumaalin, mutta niin kävi. Rostov pelaa hyvin suoraviivaisesti eikä käytä laitureita. Kolme toppariamme pelasivat erittäin hyvän ottelun. Keskikenttä taisteli toisen maalin eteen ja yritti tarjota hyökkääjille jotain.

– Ottelupari jäi yhä auki, mutta minusta tämä oli hyvä tulos näissä olosuhteissa. Vierasmaali on aina positiivinen juttu, Mourinho muistutti.

Lähde: ESPN