Täksi kaudeksi Valioliigaan nousseella Burnleyllä on salainen ase säilymistaistelussa – pukuhuoneen äänijärjestelmä. Asiasta kertoo Lancashire Telegraph verkkosivuillaan.

Clarets on saanut kauden mittaan mainetta musiikilla, jota kopissa on soitettu ennen pelejä. Puolustaja Michael Keanen mukaan se on jopa ärsyttänyt joitakin vastustajia.

Reilu viikko sitten Swanseassa vierasjoukkueen pukuhuoneesta kuului musiikki korviasärkevän kovalla voimakkuudella, ja sen saattoi kuulla mediahuoneessa ja pelaajatunnelissa. Keane paljastaa, että musiikin avulla päästiin myös Manchester Unitedin managerin José Mourinhon ihon alle, kun Burnley venyi aiemmin tällä kaudella tasapeliin Old Traffordilla.

Jesse (Lingard) kertoi minulle, ettei manageri ollut tyytyväinen, kun olimme Old Traffordilla. Mutta se toimi, eikö niin, Keane toteaa.

Sam Vokes on tavallisesti vastuussa musiikkivalinnoista, kun taas toinen hyökkääjä Andre Gray säätelee äänen voimakkuutta.

– Andre toi järjestelmän puolitoista vuotta sitten, ja siinä on aika tavalla potkua, niin voisi sanoa, Burnleyn manageri Sean Dyche sanoo.

Dyche tunnetaan musiikkimiehenä, ja hänet on kuvattu usein konserteissa. Siitä huolimatta hän jättää soittolistan pelaajien harteille.

– Vokesy on DJ. Minä ja Boydy (George Boyd) soitamme joitakin kappaleita silloin tällöin. Panimme Stormzyn soimaan Hull-ottelun yhteydessä, mutta jätkille se ei mennyt läpi. He vaihtoivat sen pois, joten uskon sen olevan nyt mennyttä. Jotkut pelaajat yrittävät tuoda Ed Sheerania mukaan, mutta en ole varma siitä, että se toimii ennen peliä.