Arsène Wengeriä on taas tentattu normaalissa lehdistötilaisuudessa. Arsenal-managerilta pyydettiin lausuntoa useampaan polttavaan puheenaiheeseen.

Viime aikoina on spekuloitu paljon nimellä Héctor Bellerín. Palaako Arsenalissa loistoon noussut oikea pakki ”kotiin”, eli Barcelonaan?

– Hän on vasta hiljattain pidentänyt sopimustaan. Hänellä on valtava määrä vuosia jäljellä sopimuksessaan. Olen edelleen sitä mieltä, että tätä on vaikea ottaa vakavasti, Wenger sanoi.

Entä apuvalmentaja Boro Primorac? Siitäkin on nimittäin spekuloitu, että vuosikaudet Wengerin aisaparina toiminut kroatialainen lähtisi tulevana kesänä. Tähän Wenger vastasi kuin Yhdysvaltain presidentti Donald Trump.

– Tämä on täysin keksittyä. Sanotte mitä tahansa, ja ihmiset uskovat sen tarkistamatta faktoja. Ihmiset vain uskovat kaiken. Fake news!

Wenger osasi myös odottaa, että tilaisuudessa kysyttäisiin Lecesteristä. Kettulauma on nimittäin ainoa englantilaisjoukkue Mestarien liigan puolivälierissä.

– Ajattelinkin, että minulta kysyttäisiin tästä. Luulenpa, että tämä ei ole oikea hetki puhua asiasta. Siihen (Leicester paras englantilaisista) oli tietyt loogiset syyt, mutta en usko, että ihmiset ovat kiinnostuneita niistä. Siksi en halua puhua asiasta.

Arsenal kohtaa lauantaina vieraskentällä West Bromin. Ottelu alkaa kello 14.30 Suomen aikaa.