Irlannissa surraan Derry Cityn kapteenia Ryan McBridea, joka löytyi sunnuntaina kuolleena kotoaan. Miehen kuolinsyy ei ole vielä tiedossa.

McBriden, 27, äkillinen poismeno koskettaa myös irlantilaisia valioliigapelaaja. Hän pelasi aiemmin muun muassa West Bromwichin James McCleanin kanssa.

Irlannin maajoukkue päästää McCleanin osallistumaan tällä viikolla McBriden hautajaisiin. Laitapelaaja julkaisi koskettavan viestin Instagram-sivuillaan.

– Tänään menetimme ihmisen, jonka rinnalla minulla oli kunnia pelata, mutta tulimme hyvin toimeen myös kentän ulkopuolella. Soturin, joka kirjaimellisesti pani kroppansa likoon, kun hän veti Derry Cityn pelipaidan päälle – seuran, joka merkitsi hänelle niin paljon. Mikä tärkeämpää, hän oli iso herrasmies kentän ulkopuolella. Nuku rauhassa, iso mies. Jumala siunatkoon sinua ja perhettäsi, Derry Cityä vuosina 2008–2011 edustanut McClean kirjoitti.

Irlannin päävalmentajan Martin O’Neillin mukaan McClean oli suunniltaan kuultuaan uutisen.

– En tuntenut Ryania henkilökohtaisesti. James McClean oli tämän läheinen ystävä ja on järkyttynyt. Se on traaginen tapaus.