Manchester Unitedin uskotaan olevan kiinnostunut Serie A:n Napolissa pelaavasta Elseid Hysajsta. 23-vuotias oikea laitapuolustaja on kehittynyt kohti jalkapallomaailman huippua tasaiseen tahtiin, ja häntä pidetäänkin yhtenä Italian pääsarjan parhaista laitapuolustajista.

Albanialainen Hysaj siirtyi Empolista Napoliin viidellä miljoonalla eurolla kesällä 2015. Viime kesänä hän sai kunnian pelata myös EM-turnauksessa, jossa Hysaj oli alkulohkoon jääneen Albanian ehdottomasti suurimpia onnistujia.

Unitedin laitapakeista Matteo Darmian ja Luke Shaw saattavat olla lähdössä toisaalle tulevana kesänä, sillä kumpikaan ei kuulu manageri José Mourinhon tärkeimpiin luottomiehiin. Sama kohtalo voi odottaa Ashley Youngia.

Antonio Valencia puolestaan on ominut oikean laitapuolustajan tontin itselleen, mutta Hysajn etuna onkin, että hän pystyy sujuvasti sopeutumaan myös kentän vasemmalle laidalle. Halpa mies Hysaj ei tosin olisi, sillä Goalin mukaan Napoli on kirjannut miehen sopimukseen 50 miljoonan euron ulosostohinnan.

Nuoresta iästään huolimatta Hysaj on pelannut jo 29 A-maaottelua.