Moni epäili vielä muutama vuosi sitten, pystyykö harvinaisesta suolistosairaudesta colitis ulcerosasta kärsivä Darren Fletcher pelaamaan säännöllisesti Valioliigassa. Ei epäile enää.

West Bromwich Albionin kapteeni Fletcher toivoo saavansa tililleen 83. peräkkäisen liigaottelun avauskokoonpanossa, kun joukkue matkustaa lauantaina keskikenttämiehen entiselle kotiareenalle Old Traffordille.

– Se on mahtavaa, mutta en ole ollut huippuiskussa ja 100-prosenttisessa kunnossa jokaisessa pelissä. On ollut aikoja, jolloin olen pelannut loukkaantuneena. Se kuuluu ammattilaisjalkapalloon. Se on vaihtelua siihen, että minua lepuutettiin Unitedissa jatkuvasti, 33-vuotias Fletcher sanoo Birmingham Mailin mukaan.

Luultavasti en yllä sataan otteluun. Suhtaudun siihen realistisesti.

Fletcher lähestyy vähitellen sadan peräkkäisen esiintymisen rajaa, mutta hän ei halua miettiä vielä liian pitkälle.

– En oikeastaan pidä siitä puhumisesta, mutta se on mitä on. On ollut mahtavaa pelata. Se ei ole asia, jonka olisin odottanut tapahtuvan, mutta se on tapahtumassa ja nautin siitä, skotti pohtii.

– En ole taikauskoinen. Luultavasti en yllä sataan otteluun. Suhtaudun siihen realistisesti.

Jos Fletcher pysyy jatkossakin WBA:n avauskokoonpanossa, hän rikkoo sadan peräkkäisen pelatun ottelun rajan kauden 2017–18 kahdeksannessa kamppailussa.

Valioliigan kenttäpelaajien ennätys on Matt Hollandin nimissä. Mies esiintyi aikoinaan 115 kertaa putkeen avauskokoonpanossa.