Franck Kessié saattaa hyvinkin siirtyä Serie A:n Atalantasta isompiin ympyröihin tulevana kesänä. Pelaajan agentti George Antangana kertoo, että AS Roman lisäksi ainakin kolme valioliigaseuraa on 20-vuotiaan keskikenttäpelaajan perässä.

– Minun on myönnettävä, että Romalla on etu Kessien hankkimisessa, mutta emme ole vielä tehneet sopimusta minkään seuran kanssa. Se johtuu siitä, että monet muutkin suuret seurat ovat kiinnostuneina soitelleet minulle, Antangana sanoi Rai Sportin haastattelussa Daily Mailin mukaan.

– Moni ulkomainen seura on hänestä kiinnostunut. Manchester Cityssä hänen ystävänsä Yaya Touré pelaa samalla pelipaikalla. Liverpoolissa manageri Jürgen Klopp tietää, miten nuoria pelaajia kehitetään.

– Ja sitten on Arsenal, jonka manageri (Arsène Wenger) on hyvin läheinen ranskaa puhuvien pelaajien kanssa. Minun on sanottava, että nuo eivät ole ainoita valioliigaseuroja, jotka ovat hänen (Kessié) perässään. On monia muitakin.

Pelaajan hintalapussa lukee tiettävästi 30 miljoonaa puntaa (noin 35 miljoonaa euroa). Se sulkenee monta ostajaehdokasta pois.

– On harvoja seuroja, joilla on häneen varaa. Voin vahvistaa, että hän on hyvä tyyppi, rehellinen ja nöyrä. Hänet on kasvatettu hyvin.

– En voi sanoa, mikä hänen arvonsa on, koska se on Atalantan päätettävissä. Voin vain sanoa, että hän on täydellinen pelaaja. Mihin tahansa hänet laittaa kentällä, hän pystyy pelaamaan siinä roolissa.

Norsunluurannikkolaisen Kessién sopimus Atalantan kanssa ulottuu kesään 2021. Tällä kaudella nuorukainen on pelannut 24 ottelua Serie A:ssa ja yhden Coppa Italiassa. Tehoja on syntynyt seitsemän maalin ja neljän maalisyötön verran.