Southamptonin irlantilaishyökkääjä Shane Long näytti erityisen tyytymättömältä, kun hänellä kävi käsky vaihtoon viime viikonlopun valioliigakierroksella.

Vaihtopenkillä Manchester City -ottelun aloittanut Long pääsi tositoimiin 60. minuutilla. Katsojien ihmetykseksi hänet vaihdettiin pois vain 22 minuuttia myöhemmin.

Käveltyään pois kentältä Long kävi sananvaihtoa manageri Claude Puelin ja apulaismanageri Eric Blackin kanssa ja tuijotti näitä jäätävästi. Sen jälkeen hän marssi suoraan pelaajatunneliin.

Saintsin valmennusjohto kohautti olkapäitään ja jäi pudistelemaan päätään erikoisen välikohtauksen seurauksena. Puel väitti ottelun jälkeen, että kyseessä oli väärinymmärrys pelaajan ja vaihtopenkin välillä.

Daily Star

@dailystar
Southampton striker Shane Long in BRUTAL STAREDOWN over bizarre substitution bit.ly/2oAp6aK

– Se oli vaikeata. Vaikuttaa siltä, että Shanella oli tuntemuksia takareidessään, ja se oli väärinymmärrys hänen ja taustaryhmän välillä, Puel kommentoi.

Long oli aiemmin joutunut Cityn Nicolás Otamendin kolhimaksi, mutta hän ei ollut antanut vaihdon merkkiä penkin suuntaan. Silti mies otettiin vaihtoon.

Manchester City voitti ottelun loppuluvuin 3–0. Samalla päättyi Southamptonin kolmen pelin tappioton putki.

Lähde: Daily Echo