The Times kertoo, että kiinalainen markkinointiyritys Double-Edged Sports (Desports) harkitsee ostavansa osuuden Crystal Palacesta. Desports omistaa myös espanjalaisseura Granadan, jonka putoaminen La Ligasta varmistui lauantaina. Granadan Desports osti viime vuonna.

Varsinaista tarjousta ei ole vielä tehty, mutta yrityksen edustajat ovat jo keskustelleet David Blitzerin ja Josh Harrisin kanssa. Blitzer ja Harris omistavat 36 prosenttia Crystal Palacesta. Miehet ostivat osuutensa Palacesta vasta joulukuussa 2015, joten on epävarmaa, ovatko he halukkaita myymään.

Desportsin pomo Jiang Lizhang tuntee Blitzerin ja Harris koripallosarja NBA:n kautta. Desports omistaa osan Minnesota Timberwolvesista ja Blitzer ja Harris omistavat Philadelphia 76ersin.

Crystal Palacen puheenjohtaja Steve Parish omistaa Crystal Palacesta 18 prosenttia ja on jo tehnyt selväksi, että hän ei ole valmis omaa osuuttaan myymään.