Espanjalaisen jalkapalloradio-ohjelman El Largueron mukaan Chelsea-kärki Diego Costa siirtyy kesällä Kiinan pääsarjassa pelaavan Tianjin Quanjianin riveihin.

Lähde tietää kertoa Costan allekirjoittaneen jo esisopimuksen Tianjinin kanssa, joka maksaa Espanjan maajoukkuekärjestä lontoolaisseuralle 90 miljoonaa euroa. Costan käteen jäävä vuosipalkka Tianjinissa olisi noin 30 miljoonaa euroa. El Larguero väittää Costan kirjoittavan lopullisen sopimuksen kiinalaisseuran kanssa kuluvan kuukauden puolivälissä.

Kolmatta kauttaan Chelseassa pelaava Costa on iskenyt tällä kaudella 19 sarjamaalia, mutta on ollut ajoittain varjojen mailla ja aiheuttanut harmaita hiuksia myös Antonio Contelle.

Tianjinia luotsaa legendaarinen italialaispuolustaja Fabio Cannavaro. Seurassa pelaavat myös esimerkiksi Alexandre Pato ja Axel Witsel.

Atlético etsii itselleen myös uutta kärkeä, mutta seuraan viime kesänä palata halunnut Costa mielii ennemmin Kiinaan. On hyvin todennäköistä, että Costan maajoukkuetoiminta Espanjan väreissä päättyy, jos hyökkääjä lopulta siirtyy Kiinaan.