Valioliigasta pudonneen Middlesbrough’n puolustaja George Friend kertoo Sky Sportsin haastattelussa, että joukkueen harmoniassa on ollut kauden mittaan ongelmia.

– Teessidella on hyvä henki, joten viime vuoden huipun kaikki saavuttivat yhdessä, ja tänäkin vuonna me kaikki otamme vastuun. En halua nostaa mitään yksittäistä asiaa esiin, Friend toteaa.

– Se ei ole minun päätökseni, kuka jatkaa tai lähtee. Olen ollut pettynyt muutamaan asiaan pukuhuoneessa tällä kaudella. En halua oikeastaan sanoa sen enempää, mutta muutamia ongelmia on ollut, hän lisää.

Friend teki paljastuksen sisäisistä ongelmista jo viime viikolla BBC:n haastattelussa.

– En puhu muiden pelaajien puolesta, mutta jokaisen yksilön ura on erilainen. On tärkeätä huolehtia itsestä, mutta jos seura maksaa palkan, silloin pelaat seuran eteen, hän pohtii nyt.

On tärkeätä huolehtia itsestä, mutta jos seura maksaa palkan, silloin pelaat seuran eteen.

– Jos olet terveenä, harjoittelet joka päivä ja pelaat viikonloppuna, jos sinut valitaan. Mielestäni niin asiat menevät ja jos koko pukuhuone toimii sillä tavalla – olet sitten kuka tahansa – menestystä tulee.

Siirtyminen Mestaruussarjasta korkeimmalle sarjatasolle yllätti Friendin, joka haluaisi, että Boro vakiinnuttaisi taas paikkansa Valioliigassa.

– Toista sellaista paikkaa ei ole. Olen pelannut kaikilla tasoilla. Mestaruussarja on hyvä, enkä uskonut kuilun olevan kummoinen, mutta se on suuri. Valioliiga on erityinen liiga.

Friend antaa erityiskiitoksen seuran faneille, jotka ovat täyttäneet Riversiden ja olleet omiensa tukena läpi kauden.

– He olisivat voineet buuata meidät pois kentältä useita kertoja tänä vuonna, mutta he pysyivät rinnallamme.

Lähde: Teesside Gazette