KAS Eupenin hyökkääjä Henry Onyekuru teki keskiviikkona komean soolomaalin Royal Excel Mouscronia vastaan. Kesäkuussa 20 vuotta täyttävä nigerialainen on ollut Eupenille todellinen kultakimpale, mutta ensi kaudella nuoren miehen otteita ihailtaneen Belgian sijasta Valioliigassa.

Onyekurun soolomaali oli hänelle jo kauden 22. maali. Miestä pidetään yleisesti siirtomarkkinoiden kiinnostavimpana nigerialaisena. Onyekurun edustajat ovat paljastaneet Sky Sportsille, että pelaaja mielii nimenomaan Englantiin.

Neuvotteluja on käyty kuluvan viikon aikana kahden valioliigaseuran kanssa. Onyekurusta kiinnostuneina seuroina on mainittu brittimediassa Everton, Southampton, West Bromwich ja West Ham.

Onyekurun sopimuksessa on 8 miljoonan euron ulosostopykälä, ja pelaaja on jo kieltäytynyt Belgian suurseurojen Club Bruggen ja Anderlechtin kosiskeluista.

Onyekuru debytoi Eupenissa 17-vuotiaana vuonna 2015 ja auttoi debyyttikaudellaan seuraa nousemaan pääsarjaan. Tällä kaudella Eupen sijoittui Belgian pääsarjassa sijalle 14.