Alexis Sánchezin tulevaisuus on lähes päivittäin spekulaation kohteena. Tuoreissa tiedoissa Arsenal-hyökkääjä on yhdistetty Bayern Müncheniin.

Sánchezin maajoukkuekaveri Arturo Vidal paljasti, että Sánchez on pyörinyt Bayern-johdon keskusteluissa. Vidal puhui asiasta barcelonalaislehti Sportille.

– Kun he ovat kysyneet minulta, olen aina vastannut, että hänet on hankittava tänne. Hänellä on vain vuosi sopimusta jäljellä. Jokainen haluaa hänet, koska nyt on paljon helpompaa maksaa tarvittava korvaus kuin silloin, jos hänellä on kolme vuotta sopimusta jäljellä, Vidal sanoi.

– Toivotaan, että hän tekee oikean päätöksen. Toivotaan sitä myös Chilen kannalta, sillä hän on pelaaja, joka auttaa meitä paljon.

Vidalilla ei ole epäilystäkään, etteikö Sánchez sopisi Bayerniin.

– Hän on todella hyvä pelaaja. Hän tekee rajusti töitä ja hän on edelleen nuori.

Siinä sivussa Vidal myös sivalsi Arsenalia.

– Arsenal ei ole tällä hetkellä niin vahva kuin muut suurseurat. Jos Alexis haluaa ulosmitata potentiaalinsa, hänen on tultava tänne, missä parhaat pelaajat ovat. Hänellä menee hyvin Arsenalissa, mutta mielestäni hänen on otettava vielä yksi askel, jotta hän voi taistella parhaiden pelaajien joukkoon pääsemisestä.