Valioliigan neljänneksi sijoittunut Liverpool voitti sarjan Fair Play -kilpailun. Liverpool sai kauden 38 ottelussa vain 54 varoitusta eikä ainuttakaan ulosajoa. Liverpool sai näin ollen alle 1,5 varoitusta/peli.

Fair play -kisan kakkoseksi sijoittui Swansea, joka sai 56 varoitusta eikä yhtään ulosajoa. Kisan kolmoselle Bournemouthille varoituksia annettiin vielä vähemmän, 52, mutta Bournemouthin pelaaja ajettiin kolme kertaa ulos ottelusta.

Liverpoolin ja Swansean lisäksi koko kauden ilman ulosajoja pelasivat Tottenham (62 varoitusta), Chelsea (72), Crystal Palace (77) ja West Bromwich (80).

Taulukon häntäpäästä löytyy ensimmäisenä Watford, jolle nostettiin keltainen lappu 84 kertaa ja punainen viidesti. Watfordin jälkeen seuraaviksi rajuimpia otteita käyttivät Sunderland, West Ham ja Manchester United.

Liverpool jakaa voittorahat kannattajilleen

Vielä muutama vuosi sitten kansallisten Fair Play -kisojen voittajilla oli mahdollisuus selvitä mukaan Eurooppa-liigaan, mutta tuo etuoikeus muutettiin vuonna 2015 rahapalkinnoksi. Liverpool kuittaa voitostaan 20 000 puntaa, jonka se jakaa eteenpäin kannattajiensa eduksi.

Sky Sportsin mukaan Liverpool on ilmoittanut, että se antaa voittorahoillaan alennuksen 17-21 -vuotiaille kausikortin omistajilleen. Potin myötä noin 260 nuoren kausikorttilaisen kausikortin hinnasta lohkeaa pois 75 puntaa (noin 87 euroa). Liverpool teki samoin myös vuonna 2015, kun se voitti Fair play -kilpailun edellisen kerran.