Mielipiteitä vahvasti jakava RB Leipzig pelasi sensaatiomaisen debyyttikauden Saksan Bundesliigassa. Yksi joukkueen tärkeimmistä yksittäisistä pelaajista oli laitahyökkääjä Emil Forsberg. Ruotsalainen antoi enemmän maaliin johtaneita syöttöjä kuin kukaan muu Euroopan top 5 -sarjoissa (lähteestä riippuen 19-22), vaikka pelasi vain 30 sarjaottelua.

Englantilaismedia on jo pitkään yhdistänyt miestä Valioliigaan ja varsinkin lontoolaisseura Arsenaliin. Nyt pelaajan agentti Hasan Cetinkaya povasi Forsbergille siirtoa vielä suurempaan seuraan.

– En kommentoi joukkueiden nimiä, mutta on olemassa todella suuria seuroja, jotka ovat erittäin kiinnostuneita Emilistä, Cetinkaya kertoi Aftonbladetille.

Ruotsin maajoukkuepelaaja siirtyi Leipzigiin kesällä 2015 Malmöstä alle 4 miljoonan euron siirtokorvauksella. Tuolloin saksalaisseura pelasi vielä maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Hän on maksanut itsensä takaisin kymmenkertaisesti. Hänellä voisi nyt olla oikea aika testata itseään isossa joukkueessa.

– Hän on tehnyt historiaa Saksassa. Tietenkin RB tahtoo pitää Emilin itsellään, mutta pitää varmistaa, onko hän tyytyväinen tilanteeseen.

Maalisyöttöjen lisäksi Forsberg teki kahdeksan osumaa sarjaotteluissa.