Juventuksen maalivahti Gianluigi Buffon valmistautuu parhaillaan uransa kolmanteen Mestarien liigan loppuotteluun. Vaikka 39-vuotiaan italialaisen palkintokaapista löytyy muun muassa yhdeksän Scudettoa ja maailmanmestaruus, niin Euroopan himotuimman seurajoukkuepokaalin voitto mieheltä vielä puuttuu.

Asiat voisi ehkä olla erillä tavalla, jos mies olisi nuorempana valinnut seuransa toisin. Buffon kertoi Mirrorille, että useat valioliigaseurat yrittivät napata miehen Parmasta Juventuksen nenän edestä.

– Minä tiedän, että englantilaisjoukkueet ovat yrittäneet lähestyä minua useaan otteeseen. Kaksi niistä oli, kun olin nuori pelaaja Parmassa. Alex Ferguson ja Arsène Wenger kyselivät paljon perääni.

Kuten tiedetään, niin italialaisvahti valitsi kuitenkin torinolaisseuran ja on pysynyt heille uskollisena siitä lähtien, vaikka houkutuksia Valioliigasta on tullutkin.

– Kun Manchester Citylle tuli uudet omistajat, niin tiedän heidän lähestyneen Juventusta.

– On monta syytä, miksi mikään kaupoista ei toteutunut. Valioliiga on erityinen sarja, mutta olen aina tahtonut pysyä uskollisena Juventukselle. Olen aina menestynyt täällä, enkä muuttaisi yhtään mitään.


Veikkaa Mestarien liigan finaalin lopputulos oikein ja voit voittaa yllätyspalkinnon. Jätä vastauksesi ValioForumille nyt!