Entinen Liverpool-valmentaja Gerard Houllier näkee Tottenhamin Dele Allissa potentiaalia kehittyä todelliseksi supertähdeksi. Houllierin mielestä keskikenttäpelaaja voi olla tulevaisuudessa Englannin Zinedine Zidane.

– Voittaakseen sitä täytyy olla hyvä joukkue, jossa on yksi ylivertainen pelaaja. Ranskalla oli Zidane, kun hän pelasi. Emme ole voittaneet mitään hänen lopettamisensa jälkeen.

[readmore from=Dele-Alli]

– Sitä tarvitsee huippuluokan pelaajan ja Alli voi olla se Englannille. Hän on vielä nuori, mutta hän on myös jotain todella erityistä. Englanti on oikealla tiellä. He kehittävät hyviä valmentajia ja pelaajia. Jossakin vaiheessa se maksaa takaisin, Houllier sanoi Sky Sportsin haastattelussa.

21-vuotias Alli saapui Spursiin kesällä 2015 Milton Keynes Donsista. Nuorukaisesta tuli Spursisa välittömästi avainpelaaja ja kahteen ensimmäiseen kauteen maaleja on kertynyt 32 kaikissa kilpailuissa.

Zidane oli puolestaan avainroolissa johdattamassa Ranskan vuonna 1998 maailmanmestariksi. Ranskalainen oli lähellä toistaa tempun viimeisellä kaudellaan kesällä 2006.

Zidane valmentaa nykyisin Real Madridia. Menestys on jatkunut penkin päässä Los Blancosin voitettua La Ligan ja kahdesti Mestarien liigan.