Tottenhamin ja Egyptin maajoukkueen entinen hyökkääjä Mido puhui entisestä maajoukkuekaveristaan Mohamed Salahista.

24-vuotias Salah on yhdistetty vahvasti siirtyvän takaisin Valioliigaan. Tällä kertaa osoitteena olisi Liverpool, jonka valmentaja Jürgen Klopp tahtoo lisää leveyttä ja laatua joukkueen hyökkäykseen.

Viime aikoina englantilaismediat ovat uutisoineet, että Salah ja Liverpool ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen sopimusehdoista, mutta valioliigaseura ei ole päässyt vielä sopuun pelaajasta maksettavasta siirtokorvauksesta.

Salahin entinen maajoukkuekaveri Mido uskoo, että loputkin yksityiskohdat tulevat ratkeamaan.

– Salah tulee varmasti siirtymään Liverpooliin. Se on vain ajan kysymys.

Salah on pelannut Valioliigassa jo aiemminkin. Chelsea-ura ei kuitenkaan ottanut missään vaiheessa tuulta alleen ja otteluita sarjassa kertyi lopulta vain 13. Nykyään valmentajana toimiva Mido pelkää, että sarja voi tuottaa ongelmia pelaajalle jatkossakin.

– Liverpoolin pelitapa sopii täydellisesti Salahille, ja myös Jürgen Kloppin tyyli on erinomainen egyptiläiselle laitahyökkääjälle.

– En ole huolissani Salahin kilpailutilanteesta Liverpoolissa. Pelkään sitä, että hän ei pysty sopeutumaan Valioliigan korkeaan tempoon, Mido sanoi Kingfutille.

Salah pelasi viime kaudella 31 Serie A -ottelussa. Hän onnistui tekemään 15 osumaa ja syöttämään 13 maaliin johtanutta syöttöä.