Skotlantilainen keskikenttäpelaaja Kevin Thomson oli aikanaan yksi niistä hankinnoista, joiden piti auttaa Middlesbrough takaisin Valioliigaan kaudella 2010–11.

– En missään vaiheessa saanut kunnon mahdollisuutta. Mielestäni kuusi peliä taisi olla pisin putkeni Middlesbrough’ssa. Ja jos kysytte Middlesbrough’n faneilta, olin luultavasti yksi heidän huonoimmista hankinnoistaan. Helposti, 32-vuotias Thomson toteaa Teesside Gazetten mukaan.

– Todellisuudessa pelasin kuitenkin 17 peliä murtuneella jalalla. Olin siellä kaksi ja puoli vuotta pelaten 56 peliä, mikä ei ole kovin huono, kun ajattelee, että jalkani hoitaminen vei 18 kuukautta, hän lisää.

Päättyneellä kaudella Valioliigasta pudonneella Middlesbrough’lla on jälleen edessä kausi Mestaruussarjassa. Thomsonilla on oma mielipiteensä liigan tasosta.

Jos kysytte Middlesbrough’n faneilta, olin luultavasti yksi heidän huonoimmista hankinnoistaan.

– Mielestäni se oli keskitasoa. Uskon, että debyytissäni Ipswichiä vastaan oli kentän paras pelaaja. Uskoin olevani. Pelasin Grant Leadbitteriä vastaan, eikä hän saanut meiltä palloa pois – silti he voittivat meidät 3–1. Juoksin ympyrää hänen ympärillään ensimmäisellä puoliajalla, olin fyysisesti vahvempi ja parempikuntoisempi.

Skotlannista Koillis-Englantiin tulo ei ollut helppo pala nieltäväksi, kun takana oli tuplamestaruuteen päättynyt kausi Rangersin riveissä.

– Valitettavasti olosuhteiden pakosta he halusivat myydä minut. Vuotta myöhemmin seura meni selvitystilaan, ja siksi todennäköisesti he eivät kyenneet tarjoamaan minulle sellaista sopimusta, jonka olisin silloin ansainnut.