Arsenalin paras maalintekijä Alexis Sánchez rokotti hallitsevaa maailmanmestaria Saksaa torstai-iltana jalkapallon Confederations Cupissa Venäjällä. Maali ei kuitenkaan riittänyt Chilelle voittoon asti, sillä pisteet tasattiin lukemin 1–1.

Sánchez vei Chilen johtoon jo kuudennella minuutilla pelattuaan hyvin yhteen Arturo Vidalin kanssa. Hän hyödynsi seurakaverinsa Shkodran Mustafin pahan syöttöhassin ja ohitti maalivahti Marc-André ter Stegenin vasemman jalan kärkipotkullaan.

Sánchez nousi samalla yksi Chilen maajoukkueen kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi. Hänellä on nyt koossa 38 osumaa, yksi enemmän kuin Marcelo Salasilla.

Lars Stindlin 41. minuutin tasoitus jäi ottelun viimeiseksi osumaksi, joten molemmat joukkueet ovat kahden kierroksen jälkeen neljässä pisteessä.

Australialla ja Kamerunilla on yksi piste. B-lohkon viimeisen kierroksen otteluparit ovat Chile–Australia ja Saksa–Kamerun.