Saksalaisen Dietmar Hamannin, 43, mielestä Liverpoolin pitäisi tavoitella portugalilaistoppari Pepeä, 34. Pepe vietti kymmenen vuotta espanjalaisseura Real Madridissa. Tänä kesänä hänestä tulee kuitenkin vapaa pelaaja, koska hän ei allekirjoittanut jatkosopimusta Los Blancosin kanssa.

Pepeä on viety siirtohuhuissa erityisesti Inter Milaniin ja Paris Saint-Germainiin. Hamann kuitenkin uskoo, että Pepen ominaisuuksia ja kokemusta tarvittaisiin Anfieldilla. Liverpool-manageri Jürgen Klopp, 50, tarvitsee kokoonpanoonsa syvyyttä, koska the Reds pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa.

Didi Hamann

@DietmarHamann
I'd take Pepe to @LFC in a heartbeat

Hamannin ehdotus sai osakseen runsaasti kritiikkiä, kun Liverpool-kannattajat nostivat esille portugalilaispelaajan pelityylin. Erityisesti uran alkuaikoina Pepe tuli tilanteisiin holtittomasti, mikä johti varomattomiin taklauksiin ja ulosajoihin.

Didi Hamann

@DietmarHamann
Look what he's won my friend.If he was that rash he wouldn't have played for biggest club in the world that long.He's a winner and is class

Arvin Singh

@shanklysmen
Yep, because if we lack something, its a rash defender with no positional awareness. We dont have enough of that.

– Katso, mitä hän on voittanut ystäväiseni. Jos hän pelaisi ajattelemattomasti, hän ei olisi edustanut maailman suurinta joukkuetta noin pitkään. Hän on tyylikäs ja hän on voittaja, Hamann vastasi Twitterissä eräälle kannattajalle.

Hamann uskoo myös, että Pepe voisi tuoda mukanaan samanlaisen vaikutuksen kuin uruguaylainen Luis Suárez, joka pelasi Liverpoolissa neljän kauden ajan ennen siirtymistään Barcelonaan.

Didi Hamann

@DietmarHamann
We had a Uruguayan forward a few years ago 🤔

Hamann edusti Liverpoolia seitsemän vuoden ajan ja hän oli mukana voittamassa Mestarien liigaa kaudella 2004–2005. Euroopan kuninkuuskilpailun lisäksi hän saavutti kaksi kertaa FA Cupin kruunun.

Pepe edusti Real Madridia kymmenen vuoden ajan. Vaikka hän rauhoitti pelaamistaan loppuaikoina, monille jalkapallon ystäville jäi mieleen hänen edesvastuuttomat tekonsa. Pepe voitti Real Madridissa kolmesti sekä La Ligan että Mestarien liigan.

Pepe kruunattiin kertaalleen euroopaanmestariksi ja kaksi kertaa seurajoukkueiden maailmanmestariksi. Viime kesän EM-kilpailuissa portugalilaistoppari palkittiin loppuottelun arvokkaimpana pelaajana.