Valioliigaan noussut Brighton & Hove Albion kieltäytyi rahakkaista pre-season -otteluista muissa maanosissa.

Etelärannikon seura aikoo valmistautua tärkeään kauteen lähellä kotia. Torjuttuaan kosiskelut Aasiasta ja Pohjois-Amerikasta se menetti lähemmäs miljoona Yhdysvaltain dollaria.

– Meille on tarjottu pelejä Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa, mutta Chris ja minä keskustelimme siitä hyvin pian nousun varmistuttua, toimitusjohtaja Paul Barber sanoo.

Brightonissa ollaan vakuuttuneita siitä, että tänä kesänä tärkeintä oli antaa manageri Chris Hughtonille mieluisa otteluohjelma.

– Sovimme – ja sovimme puheenjohtajan kanssa – että prioriteettimme tänä kesänä on saada joukkueemme kokoon Valioliigaa varten, keskittyä noihin neuvotteluihin, minimoida matkustaminen ja pitää jalat maassa, toteaa Barber.

– Jos säilymme Valioliigassa, nuo mahdollisuudet tulevat uudestaan. Meidän ei tarvitse tehdä sitä kaikkea ensimmäisenä kesänä. Meidän on valmistauduttava parhaalla mahdollisella tavalla, ja paras henkilö johtamaan meitä siinä on Chris.

Brighton aloittaa pre-seasonin harjoitusleirillä ja matalan profiilin harjoituspelillä Itävallassa. Edessä ovat myös ottelut Norwichin, Southendin ja Crawleyn vieraana.

Hughtonin miehistö pelaa Espanjan pääsarjaan noussutta Gironaa vastaan 1. elokuuta Espanjassa. Pre-season päättyy odotettuun kotiotteluun Atlético Madridia vastaan.

Lähde: The Argus