Mestaruussarjan Birmingham tavoittelee riveihinsä kahta todella nimekästä pelaajaa. 36-vuotiaan irlantilaishyökkääjän Robbie Keanen uskotaan aloittavan tällä viikolla seuran kanssa neuvottelut siirrosta. Sky Sports tietää kertoa, että Keanen hankinnasta entistäkin houkuttelevamman tekee se, että Keane yrittää taivutella viimevuotista seuratoveriaan Ashley Colea seurakseen Birminghamiin.

Birminghamin maineikas manageri Harry Redknapp vahvisti, että molemmat pelaajat ovat hänen(kin) näkövinkkelistään erittäin kiinnostavia.

– Minun mielestäni Ashley Cole oli muutama vuosi sitten maailman paras vasen laitapuolustaja. Hän oli fantastinen pelaaja, Redknapp kehui Sky Sportsille.

– Nyt Ashley on Amerikassa, enkä tiedä, mitä hän suunnittelee. Joku mainitsi hänen nimensä minulle. Jos on mahdollista saada hänenlaisensa pelaaja, hänestä on pakko kiinnostua.

Robbie Keanen sopimus LA Galaxyn kanssa on päättynyt ja hän on harjoitellut kesän ajan Irlannissa. Redknappin mukaan olisi ”suurenmoista”, jos Keane päätyisi Birminghamin pukukoppiin.

Keanesta ja Colesta on tullut hyviä ystäviä miesten pelattua yhdessä LA Galaxyssa vuoden 2016 aikana. Keane edusti Galaxya vuodet 2011-2016 ja tämän ikätoveri Cole puolestaan siirtyi seuraan tammikuussa 2016.

Ashley Cole pelasi uransa parhaat vuodet Arsenalissa ja Chelseassa. Robbie Keane puolestaan edusti pitkään kolmatta lontoolaisseuraa Tottenhamia. Viimeksi Isossa-Britanniassa pelatessaan Keane kantoi Birminghamin paikallisvastustajan Aston Villan paitaa lainapestillä vuonna 2012.

Mikäli Birmingham onnistuisi molemmat konkarit riveihinsä nappaamaan, toisivat Keane ja Cole seuraan yli 700 ottelua valioliigakokemusta. Tässä tapauksessa Birminghamin derbyissä olisi ensi kaudella lähes ylikuormitus pääsarjarutiinia, sillä Aston Villan kapteenina toimii ensi kaudella 492 valioliigaottelun John Terry.