Manchester Unitedin manageri José Mourinho arvioi, että Andreas Pereiralla, Scott McTominaylla ja Demetri Mitchellillä voi olla edessä valoisa tulevaisuus Old Traffordilla.

Keskikenttäpelaaja Pereira, 21, vietti viime kauden lainalla Granadassa, joka putosi La Ligasta. Keskikenttäpelaaja McTominay, 20, ja laitapuolustaja Mitchell, 20, puolestaan debytoivat Valioliigassa viime kauden lopussa.

Kolmikko oli mukana Unitedin Yhdysvaltain-kiertueella, ja Mourinho muistuttaakin, että päinvastaisesta maineestaan huolimatta hän antaa nuorille pelaajille näyttömahdollisuuksia.

– Maine on maine. Kuitenkin muutama päivä sitten tunnelissa ennen Real Madrid -peliä, enkä puhu toisesta puoliajasta, koska he olivat 15-16-vuotiaita työskennellessäni siellä, vaan ensimmäisellä puoliajalla yli puolet heidät edustusjoukkueestaan – vain Ronaldo ja Ramos puuttuivat – aloitti minun aikanani ja sai debyyttinsä minun kanssani, portugalilainen huomauttaa.

– He nousivat edustusjoukkueeseen kanssani ja harjoittelivat kanssani ollessaan 15-16-vuotiaita. Nacho, Casemiro, (Dani) Carvajal, (Álvaro) Morata. Morata ei ollut siellä, Marcelo oli 20-vuotias. Lähes kaikki heistä, hän jatkaa.

– Joten parin vuoden päästä luultavasti myös Man Unitedilla on puoli tusinaa tällaisia nuoria (joukkueessa). Mielestäni myös Scott ja Demetri ovat nuoria, joilla on tulevaisuus seurassa – ja Andreas Pereirakin on palannut. Joten kun nuoret ovat hyviä ja heissä on potentiaalia, ongelmaa ei ole.

Lähde: Manchester Evening News