Entisen Southamptonin pelaajan Gordon Watsonin mielestä Virgil van Dijk ei ole punninnut asioita huolella, jos hän uskoo siirron Liverpooliin olevan hyvä idea. Asiasta kertoo paikallislehti Daily Echo verkkosivuillaan.

Watson arvioi, että 26-vuotias hollantilaistoppari siirtyisi Anfieldille ainoastaan rahan perässä, sillä pokaalien voittaminen punapaitojen kanssa olisi kovan työn takana.

Van Dijk on harjoitellut omillaan sen jälkeen, kun hän ilmoitti uudelle managerille Mauricio Pellegrinolle lähtöhaluistaan. Mies jätettiin Englantiin muun joukkueen matkustettua harjoitusleirille Ranskaan.

– Tilanne on naurettava. Hän on paras pelaajamme ja arvokas voimavara. Hän kuuluu Valioliigan kahden parhaan topparin joukkoon, Watson sanoo.

– Jos hän lähtisi Barcelonaan, kaikki olisivat hänen takanaan heiluttamassa hyvästiksi. Kukaan ei eväisi häneltä sellaista siirtoa. Mutta Liverpool? Ei, hän on paljon sitä parempi. Koko asia on likainen, sen jälkeen mitä kaikkea on tapahtunut, hän lisää.

Liverpool ilmoitti jo aiemmin lopettavansa van Dijkin havittelun, kun Southampton väitti seuran lähestyneen pelaajaa sääntöjenvastaisella tavalla. Saaga näyttäisi kuitenkin jatkuvan.

Jos hän lähtisi Barcelonaan, kaikki olisivat hänen takanaan heiluttamassa hyvästiksi. Kukaan ei eväisi häneltä sellaista siirtoa.

– Siirto Liverpooliin olisi vain palkkapäivä, kyse ei olisi pokaaleista tai palkinnoista. Kysymys on ainoastaan rahasta, ja jos Barcelona tarvitsee puolustajan, he saattavat olla pian ovella kolkuttamassa. Van Dijkin pitäisi olla siirtymässä vain yhteen maailman parhaista seuroista – Bayern Müncheniin, Real Madridiin, Barcelonaan, painottaa Watson.

– Jos hän menisi johonkin niistä, hän lähtisi Saintsin parhaiden onnentoivotusten kera.