Evertonin toimet kesän siirtomarkkinoilla ovat tehneet vaikutuksen moneen jalkapallon ystävään. Seura on vahvistunut viime kauden päättymisen jälkeen muun muassa maalivahti Jordan Pickfordilla, toppari Michael Keanella, keskikenttäpelaaja Davy Klaassenilla ja hyökkääjä Wayne Rooneylla ja Sandro Ramirézilla.

Evertonin seuraava peliliike oli tarjota seuran uskolliselle soturille Phil Jagielkalle kesään 2019 ulottuva jatkosopimus. 34-vuotias Jagielka on pelannut Evertonissa jo vuosikymmenen, sillä hän saapui seuraan Sheffield Unitedista vuonna 2007. Jagielkalla jos kellä on näkemystä seuran tuoreeseen kehitykseen.

– Aika täällä on ollut fantastista, mutta toivottavasti luomme seuraavan kahden vuoden aikana lisää hienoja muistoja. Siten voin muistella aikaa Evertonissa hymy kasvoillani, Jagielka kommentoi Everton TV:lle.

 

– Seura on ottanut askelia eteenpäin. En usko, että pelaajasiirtomme ovat vielä ohi, mutta on hienoa, että saimme tänne uusia pelaajia hyvissä ajoin.

– Haluan vallata oman paikkani joukkueessa ja antaa panokseni kentällä. Realistisesti ajateltuna pokaalin voittaminen on tavoitteemme, entinen Englannin maajoukkuetoppari Jagielka vannoo.

Evertonin manageri Ronald Koeman pitää konkaria arvossaan.

– Phil on luontainen kapteeni ja meille todella tärkeä pelaaja säännöllisesti hyvän kuntonsa ansiosta. Se, että hän on pelannut Evertonissa vuosikymmenen kertoo paljon hänen luonteestaan ja siitä, miksi niin monet ihailevat häntä, Koeman kehuu.