Evertonin Aaron Lennonin mielenterveyshuolet nousivat hetkellisesti Valioliigan puheenaiheeksi viime keväänä. Vakavasta masennuksesta kärsinyt 30-vuotias laitahyökkääjä ohjattiin huhtikuun lopussa saamaan hoitoa ongelmiinsa.

Nyt Lennonille kuuluu parempaa. Vointi on kohentunut huomattavasti, ja Lennon on kiitellyt heinäkuussa antamissaan haastatteluissa läheisiään ja jalkapalloystäviä saamastaan tuesta.

Lennon ei pelannut enää toukokuussa eikä hänen odotettu palaavan Evertonin harjoituksiin kovinkaan nopealla aikataululla. Lennon on kuitenkin pelannut jo Evertonin harjoituskaudella ja onnistui maalinteossakin Twenteä vastaan heinäkuussa.

Nyt Liverpool Echo kertoo Watfordin olevan halukas vahvistamaan ryhmäänsä Lennonilla. Hornetsin uusi manageri Marco Silva uskoo, että Lennon lisäisi pelaajaryhmään paitsi nopeutta niin myös kokemusta.

Evertonin kerrotaan olevan valmis kuuntelemaan Lennonista ostotarjouksia, mutta Watfordin tavoitteena on ensisijaisesti lainasopimus.

Aiemmin Leedsissä ja Tottenhamissa pelannut Lennon siirtyi Evertoniin helmikuussa 2015 ja on pelannut Toffeesin peliasussa 58 ottelua. Englannin maajoukkueessa Lennon on nähty 21 kertaa, viimeksi vuonna 2013. Lennon pelasi sekä vuoden 2006 että 2010 MM-turnauksessa.