West Bromwichin uutisoidaan tavoittelevan Ahmed Musaa hyökkäyksensä vahvistamiseksi. Birmingham Mailin mukaan 24-vuotiaan siirto saattaa tapahtua hyvinkin pian, sillä sekä molemmat seurat että itse pelaaja ovat sitä mieltä, että siirto olisi hyvä ratkaisu vähälle peliajalle jääneelle Musalle.

Nigerian maajoukkuehyökkääjästä tuli viime kesänä Leicesterin ennätyshankinta, kun tuolloin Valioliigan hallitsevan mestarin titteliä kantanut joukkue maksoi hänestä noin 20 miljoonaa euroa. Nykyään hän on seuran kalleimpien hankintojen listalla sijalla kolme, mutta ei voi sanoa, että Leicester olisi saanut rahoilleen vielä vastinetta.

Musa teki viime kaudella vain kaksi maalia ja tippui keväällä joukkueen pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle. Kilpailutilanne on koventunut vielä viime kaudesta, sillä Leicester vahvisti aiemmin tällä viikolla hankkineensa Kelechi Iheanachon Manchester Citystä.

Lähteen mukaan West Brom pyrkii lainaamaan pelaajan täksi kaudeksi ja sisällyttämään lainasopimukseen myös osto-option, jolla se saisi halutessaan pelaajan itselleen vuoden päästä.