Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonneen Hullin uusi manageri Leonid Slutski kehuu keskikenttäpelaaja Ryan Masonia sankariksi.

Mason, 26, joutui tammikuussa sivuun jalkapallosta kallonmurtuman takia, kun hän ja Chelsean Gary Cahill löivät päänsä yhteen. Mies kertoi hätäleikkauksen jälkeen, että hän oli ”onnellinen ollessaan elossa”.

Kuntoutumisjaksoa läpikäyvä Mason on jo askeleen lähempänä mahdollista paluuta, mutta hän odottaa yhä lääkäreiltä lupaa palata kontaktiharjoituksiin.

– Hän kävi ensimmäisessä testissä, ja kaikki oli hyvin. Minulla on sormet ristissä joka päivä hänen terveytensä suhteen, koska minun mielestäni tämä kaveri on sankari, Slutski sanoo Hull Daily Mailin mukaan.

– Seuraavaksi hänellä on lisää testejä, ja saamme tietää tulokset pian. Minulla on vain yksi sana sanottavana Masonista, ja se on sankari.

Mason on tehnyt selväksi, että hän haluaa jatkaa uraansa tällä kaudella. Hullin lääketieteellinen tiimi on kuitenkin halunnut edetä leikkauksen jälkeen varovasti eteenpäin.

Operaation aikana Masonin kallon oikealle puolelle asetettiin 14 metallilevyä.

Mason palasi harjoituskentälle jo viime kauden lopussa ja oli mukana kesän harjoitusleirillä Portugalissa – osallistuen joihinkin kuntoharjoitteisiin.

Paluulle ei ole aikataulua, mutta Mason toivoo saavansa positiivisia uutisia tuoreimmista testeistä.