Brighton & Hove Albion on onnistunut sinetöimään kolme avainpelaajaansa uusilla pitkäaikaisilla jatkosopimuksilla, kertoo seuran viralliset nettisivut.

Anthony Knockaert ja Lewis Dunk ovat kummatkin allekirjoittaneet uudet viiden vuoden mittaiset sopimukset, kun taas Shane Duffyn jatkosopimus kantaa vuoteen 2021 asti.

Lokkien päävalmentaja Chris Hughton on ylpeä seuransa onnistumisesta pidentää kyseisten pelaajien sopimuksia uuden Valioliiga-kauden käynnistyttyä viime viikonloppuna.

– Lewis, Shane ja Anthony olivat kaikki avaintekijöitä viime kauden sarjanousussamme, ja luotan heidän olevan tärkeitä pelaajia joukkueessamme myös tällä kaudella.

Dunk ja Hughton osoittautuivat viime mestaruussarjakauden vakuuttavimmaksi topparipariksi päästäen vähiten maaleja koko sarjassa. Sillä välin ranskalainen laitahyökkääjä Knockaert loisti 15 sarjaosumalla, minkä myötä hänet valittiin kauden parhaaksi pelaajaksi.

25-vuotias Knockaert liittyi Brightoniin ilmaiseksi tammikuussa 2016 belgialaisesta Standard Liègestä. Pelaaja on ollut tähän asti sensaatiomainen kaappaus Brightonilta, eikä hän ole täten säästynyt isompien seurojen kiinnostukselta. Brittilehdet ovat kesän aikana yhdistäneet Knockaertia esimerkiksi Evertonin riveihin.