Southamptonin haluttu ja himoittu hollantilaistoppari Virgil Van Dijk on yhdistetty koko kesän yli jatkuneissa siirtohuhuissa ainakin Liverpoolin, Manchester Cityyn ja Chelseaan. 26-vuotias Van Dijk jätti kesällä Pyhimysten seurajohdolle siirtopyynnön, mutta Southampton on toistuvasti vakuuttanut pitävänsä kookkaasta puolustajastaan kiinni.

Lähti Van Dijk sitten tai ei, näillä näkymin Southamptonin keskuspuolustuksessa nähdään joka tapauksessa tällä kaudella hollantilaisväriä. Italialaisen Lazion urheilujohtaja Ighli Tare on nimittäin vahvistanut, että Southampton ja Lazio ovat pääsemässä sopimukseen keskuspuolustaja Wesley Hoedtin kanssa.

Sky Sportsin mukaan Southampton maksaa 23-vuotiaasta Hoedtista 17 miljoonaa puntaa, eli noin 18,65 miljoonaa euroa.

– Hoedt pyysi meiltä siirtoa. Hän haluaa olla aloituskokoonpanon pelaaja Englannissa ja siirtyy Southamptoniin lähitulevaisuudessa, Tare kertoi italialaiselle Premium Sportille.

 

– Hänellä on ollut positiivinen kokemus Roomassa ja toivotan hänelle kaikkea hyvää.

192-senttinen Hoedt on pelannut Italian maajoukkueessa neljä ottelua. Hänet valittiin maajoukkueeseen myös elo-syyskuun MM-karsintaotteluihin Ranskaa ja Bulgariaa vastaan. Eilisellä Serie A:n avauskierroksella Hoedt ei pelannut.