Japanilaispuolustaja Maya Yoshida on solminut Southamptonin kanssa jatkosopimuksen, joka pitää miehen seurassa kesään 2020 saakka.

Yoshida saapui Southamptoniin vuonna 2012 ja on saanut tähän mennessä tililleen 138 ottelua. Hän on ensimmäinen japanilainen, joka on rikkonut 100 pelin rajapyykin Valioliigassa.

– Olemme äärimmäisen tyytyväisiä siihen, että olemme päässeet uuteen sopimukseen Mayan kanssa, joka on tärkeä osa joukkuettamme – ei ainoastaan kentällä vaan myös sen ulkopuolella, Saintsin varapuheenjohtaja Les Reed kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Maya on pelaaja, joka on ottanut suuria askeleita ollessaan seurassamme. Hänen vaikutuksensa näkyi erityisesti viime kaudella, kun hän muodosti erinomaiset parit sekä Virgil van Dijkin että Jack Stephensin kanssa, auttaen joukkueen Liigacupin loppuotteluun.

Yoshida sanoo, ettei hänellä ollut minkäänlaista syytä jättää Southamptonia, vaikka viiteen vuoteen on mahtunut myös huonoja hetkiä.

– Tuntuu kuin se on kotini, ja olen erittäin onnellinen jatkaessani matkaani Southamptonin kanssa. Se on uusi luku urallani.

Southampton FC

@SouthamptonFC
#SaintsFC is delighted to announce @MayaYoshida3 has signed a new three-year contract with the club! 😇 sfcne.ws/MYContract2020