Englanti kukisti Maltan vieraskentällä maalein 4–0 ja jatkaa jalkapallon MM-karsintojen F-lohkon piikkipaikalla.

Harry Kane (2), Ryan Bertrand ja Danny Welbeck vastasivat Englannin maaleista toisella puoliajalla.

Kane viimeisteli voitto-osuman 53. minuutilla lähietäisyydeltä. Maali oli Tottenhamin kärkipelaajalle kuluvan kauden ensimmäinen.

Bertrand puolestaan osui ensimmäisen kerran tolppien väliin A-maajoukkueessa, kun hänen laukauksensa upposi takanurkkaan 86. minuutilla.

Welbeck kasvatti vieraiden johtoa 90. minuutilla Kanen keskityksen jälkeen, ja Kane sinetöi loppulukemat lisäajan kolmannella minuutilla Marcus Rashfordin esityöstä.

Englanti on kerännyt seitsemässä kamppailussaan 17 pistettä ja johtaa lohkoa ennen Slovakiaa ja Skotlantia.