Englannin kentät jättänyt suomalaisvahti Jussi Jääskeläinen, 42, teki todella yllättävän liikkeen ja päätyi torstaina intialaisseura Atlético Kolkataan.

ATK oli nostanut profiiliaan aiemmin tänä kesänä pestattuaan päävalmentajakseen entisen huippukärjen Teddy Sheringhamin ja kiinnitettyään hyökkäyspäähän Irlannin maajoukkueen kaikkien aikojen maalipyssyn Robbie Keanen.

– Intialainen jalkapallo on tosiaankin tullut jännittävä mahdollisuus ISL:n alun myötä, viimeksi Wigania edustanut Jääskeläinen kommentoi siirtoaan Hindustan Timesin mukaan.

– Se antaa meille pohjan olla vuorovaikutuksessa aivan uuden jalkapallofanien maailman kanssa, jotka tuntevat pelin aivan yhtä hyvin, hän jatkaa.

– Olen kuullut seurajohdolta Kolkatan faneista ja toivon olevani osa ATK:n voittavaa perintöä.

Jääskeläisen ohella ATK teki torstaina sopimukset keskikenttäpelaaja Darren Caldeiran ja laitapuolustaja Nallappan Mohanrajin kanssa.

– Toivotan pojat tervetulleeksi ATK-perheeseen. Uskomme tämän vuoden joukkueen koostuvan todella dynaamisista intialaisista ja ulkomaalaisista rekrytoinneista, ja olen onnellinen kolmesta mielenkiintoisesta ja lupaavasta pelaajasta, jotka kaikki ovat valmiina näyttämään taitonsa, seuraomistaja Sanjiv Goenka toteaa.

– Odotamme mielenkiintoista kautta.