Crystal Palacen toinen omistaja Steve Parish ei peitellyt tyytyväisyyttään, kun seura onnistui nappaamaan siirtomarkkinoiden “ykköskohteensa” ennen ikkunan umpeutumista.

Palace maksoi Liverpoolille noin 25 miljoonaa puntaa ranskalaistoppari Mamadou Sakhosta, joka esiintyi Selhurst Parkilla edukseen viime kevään lainapestinsä aikana.

– Se on neljän vuoden sopimus, jossa on optio viidennestä vuodesta. Se on meille massiivinen asia, todella massiivinen, koska hän oli niin suuressa osassa joukkueessamme viime kaudella, Parish kommentoi Croydon Advertiserin ja Sky Sportsin haastattelussa.

– Hän on mahtava persoona, henkilö, josta kaikki seuran ihmiset pitävät. Hän on ainutlaatuinen persoona. Kyse ei ole ainoastaan siitä, mitä hän tekee joukkueellemme kentällä, vaan mitä hän tarkoittaa meille kentän ulkopuolella.

Parishin mukaan kaikki Palacen pelaajat halusivat Sakhon takaisin. Myös kannattajat olivat tehdä omistajan ”hulluksi” vaatiessaan tätä hankkimaan miehen.

– Hän oli ykköskohteemme ja toiseksi suurin siirtomme historiassa (Christian Benteken jälkeen). Sekä hän että Christian tulivat samasta seurasta. Uskon meidän olevan Liverpoolin parhaita kavereita! Joten olemme erittäin, erittäin onnellisia.

Sakho voi osoittautua ratkaisevaksi hankinnaksi Palacen kauden kannalta. Joukkueen pitäisi kääntää kurssinsa nopeasti, sillä kolmen kierroksen jälkeen pistetili on vielä avaamatta.