Arsenalin supertähdellä Alexis Sánchezilla ei ole ollut helppo viikko. Ensin Alexisin toivoma siirto miehen entisen valmentajan Pep Guardiolan hoiviin Manchester Cityyn jäi toteutumatta Deadline Dayna. Maajoukkueen matkassa Alexis puolestaan koki Chilen kaksi tappiota Paraguayta ja Boliviaa vastaan.

Tappiot pudottivat Chilen Etelä-Amerikan MM-karsintojen kuudenneksi ulos MM-kisapaikoilta, kun karsinnoista on pelaamatta kaksi kierrosta. Sánchez purki pettymystään viimeaikaisiin tapahtumiin poikkeuksellisen avoimella Instagram-postauksella.

– Tulee hetki, jolloin kyllästyy. Siihen kyllästyy, että sinua arvostellaan syystä tai ilman syystä. Siihen kyllästyy, että sinut halutaan nähdä päihitettynä. Sitä kyllästyy sanomaan itselleen, että ”nousen tästä vielä kerran”, kun on itkenyt taas uuden tappion jälkeen, Sánchez kirjoittaa.

– Sitä kyllästyy sanomaan koko maailmalle ja läheisilleen, että kaikki menee hyvin. Ja pahinta on, että kukaan ei koskaan huomaa, miltä se sinusta tuntuu. Minulla on Chilen numero 7 selässäni ja valtava vastuu. Siksi minuun sattuu, että toimittajat ja pahat kielet kritisoivat ilman parempaa tietoa.

Arsenalin manageri Arsène Wenger on vakuuttanut, että Tykkimiehiin palaa sitoutunut ja keskittynyt Sánchez, eikä kaatunut siirto vaikuta häneen. Tästä odotetaan todisteita lauantain kotipelissä Bournemouthia vastaan.

Ainakin Sánchezin tuorein Instagram-postaus lienee omiaan nostattamaan kannattajien odotuksia.

Back Home ⚽️ FOCUS ⚽️ 💪🏽 🔴⚪️

A post shared by Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on